Title Image

Over ons

Gewoon.Passie

Over ons

Grand Café De Notaris is sinds 1994 het vertrouwde adres voor uw koffie, lunch, drankje en diner, zowel privé als zakelijk. Gelegen aan het mooiste plein in het centrum van Apeldoorn. Gewoon vertrouwd.
Ervaring

Eigenaar Eduard Schlundt Bodien is sinds het begin van zijn loopbaan in de jaren zeventig al gegrepen door koken. Inmiddels deelt hij zijn passie voor eten en gezelligheid al 20 jaar met zijn gasten in De Notaris. Een passie die u terugvindt in de ambiance en de gastronomie van Grand café De Notaris.

Ambachtelijk

Bij Grand Café de Notaris kunt u terecht voor gewoon lekker eten en drinken. Vers, ambachtelijk en lokaal. Vanaf 9:00 uur ’s ochtends bent u al van harte welkom voor een heerlijk kopje Peeze koffie met gebak van Apeldoorns bekende banketbakkerij Maassen.

Ons heerlijke oerbrood komt van ambachtelijk bakker Breden. Speciaal voor ons hebben zij de brioche bol van onze hamburger ontwikkelt.

Enthousiast team

Het team van De Notaris bestaat uit enthousiaste medewerkers die er alles aan doen u een gezellige en goede tijd te geven. Een mooie mix van vertrouwde gezichten die zich al jaren vol passie inzetten voor De Notaris. Team De Notaris: Gewoon goed.