Title Image

Arrangementen

Arrangementen

Zakelijke lunch? Feestje? Onze Notariskamer is de perfecte locatie in hartje Apeldoorn voor vergadering, borrel, feestje of private dinner! Grootse plannen voor een groots gezelschap? Ook dat kan! Gewoon bij Grand café De Notaris.

Gewoon.Vergaderen

Bij Grand café De Notaris heeft u de beschikking tot een karakteristieke ruimte op de eerste etage: De Notariskamer! Een ideale, besloten, ruimte met uitzicht op het Raadhuisplein. Inspiratie gewoon midden in Apeldoorn. Ideaal om zaken te bespreken met uw klant of een teamvergadering te houden.

De Notariskamer is geschikt voor groepen tot 30 personen. U vergadert, De Notaris zorgt voor uw koffie, zakenlunch, borrel of diner.

Lees hier meer over alle mogelijkheden:

Gewoon.Feesten

Grootse plannen voor uw feest of juist kleine? Grand café De Notaris is dé plek voor uw feest. Gewoon midden in het centrum van Apeldoorn, op een steenworp afstand van trouwlocatie Het Oude Raadhuis. De Notariskamer is ideaal voor een intiem etentje of verjaardag. En voor een groots feest staat zelfs geheel Grand café De Notaris tot uw beschikking!

Bel en kom langs om met ons de mogelijkheden te bespreken voor gewoon een heel goed feest. Contact.