• pand-zijkant
  • taps

Vergaderen / Borrelen & Feesten

Vergaderarrangementen

De Notariskamer is een bijzondere en karakteristieke ruimte op de eerste etage van Grand Café de Notaris, die gebruikt kan worden voor diverse doeleinden. Deze unieke besloten ruimte is sfeervol en biedt uitzicht op het Raadhuisplein, wat er toe bijdraagt dat u en uw deelnemers geïnspireerd en gemotiveerd zullen blijven. De ruimte is geschikt voor maximaal 30 personen, uw bijeenkomst kan gecombineerd worden met een arrangement, een uitgebreide lunch, borrel of diner.

Mocht u met meer dan 12 personen komen en gebruik maken van onze lunch of Diner.  Dan brengen wij geen zaalhuur in rekening!

Ons Notaris team denkt graag met u mee over een passend aanbod!

Feesten

Grand Café de Notaris is uitermate geschikt voor zowel intieme bijeenkomsten als voor grote partijen en ligt op een steenworp afstand van trouwlocatie Het Oude Raadhuis. Wanneer u iets te vieren heeft denken wij graag mee met uw wensen en ideeën en met onze ruime kennis en ervaring zijn wij in staat om uw bruiloftsfeest, verjaardagspartij, familiebijeenkomst, reünie of jubileum tot een onvergetelijke dag te maken. Ook is Grand Café de Notaris volledig af te huren voor uw feest vanaf 50 personen tot maximaal 100 personen en voor groepen tot 30 personen kunt u kiezen voor de meer besloten entourage van onze Notariskamer op de eerste etage.